FORM_LBL

We created this stylish garden room in place of the existing garage and unused dilapidated out-buildings in our client’s outdoor space. All in the curtilage of the listed building of historical interest, where we understand Lady Byron herself used to tutor farm children.

The space itself was designed to create a sociable family space, with relaxation area, full kitchen setup and built-in pizza oven – the perfect place for a get together in any season.

As part of the project, we also fully landscaped the outdoor space around the garden room.

The interior design was completed in collaboration with the talented team at Payton-Williams Interior Design.

Curtilage of a listed building

Modern techniques, traditional appearance

Duration – 5 months

On time, on budget

Stunning garden transformation

Completion 2018

CONTACT US

0121 769 1034
info@formconstruction.co.uk