FORM_LLA

This project, carried out over a 12-month period in 2018/2019 showcases exactly what the ‘Form Standard’ is all about. Impeccable design and craftsmanship from start to finish, delivering statement project on time and on budget.

Sitting in an exclusive area of Solihull, our client wanted to put their own mark on their property, with a full renovation featuring an exquisite pool room, stylish games room and transforming an unused space into an exceptional dressing room to the master suite.

Throughout, we replaced doors and flooring finishes throughout the dwelling, we installed a breath-taking new curved glass screen to the stairwell and carried through to landscape the garden, build a new garden room and plenty more besides.

Our trusted partner Matthew and the team at Payton-Williams Interior Design created the final aesthetics, with their wonderful interior design skills.

Stunning pool room

Transformed unused space to dressing room

Curved glass stairwell feature

External landscaping & garden room

New doors & flooring throughout

On time & on budget

Completion 2019

CONTACT US

0121 769 1034
info@formconstruction.co.uk